Beste airco merken

Airco merken

Van plan om een airco aan te schaffen? Dan ben je er vast al achter gekomen dat er erg veel verschillende merken beschikbaar zijn. Vooral het online aanbod is enorm. Om je te helpen een goede airco te vinden geven we een overzicht van de beste en meest bekende airco merken. Deze merken zijn gekozen op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer informatie

Delonghi

Delonghi is een Italiaanse fabrikant van diverse huishoudelijke apparaten, waaronder mobiele airco’s. Het merk staat bekend om zijn producten van top kwaliteit en ook op het gebied van airconditioning is dit niet anders. De mobiele airco’s van Delonghi zijn dan ook erg populair en beschikken veelal over veel positieve recensies.

Bekijk de website van Delonghi >

Honeywell

Honeywell is een bedrijf uit Amerika dat vooral bekend staat als leverancier van elektronische controle- en automatiseringssystemen. Naast verwarmingsapparatuur biedt het ook hoogwaardige aircosystemen aan die eenvoudig via diverse webshops besteld kunnen worden.

Carrier

Carrier is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame verwarmings- en koeloplossingen. Vooral de airconditioning van Carrier is populair en mag zeker niet in deze lijst ontbreken.

Trotec

Trotec staat vooral bekend om het grote aanbod aircoolers. Echter bieden ze ook veel mobiele airco’s aan waarover veel consumenten lovend zijn.

Bekijk de website van Trotec >

AEG

AEG is een van de grootmachten in de wereld van huishoudelijke apparaten. De fabrikant hecht erg veel waarde aan efficiëntie, comfort en de nieuwste innovaties. Bovendien proberen ze de prijzen laag te houden. De mobiele airco’s van AEG kennen daarom altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Foto van auteur

Geschreven door

Devin Poorterman

Devin is ervaringsdeskundige en oprichter van Aircowijs.nl. Hij verdiept zich al jarenlang in airconditioning apparaten, zoals mobiele airco's, luchtkoelers en ventilators. Wat begon met een persoonlijke interesse in het creëren van een comfortabele leefomgeving, is uitgegroeid tot een ware missie om mensen te helpen het juiste product voor een prettig binnenklimaat te vinden. Via Aircowijs.nl deelt hij zijn kennis en ervaring, zodat jij tijdens je zoektocht naar een airco de juiste aankoopbeslissing neemt.