Inventum airco

Inventum airconditioning

Het bedrijf Inventum is een aanbieder van mobiele airco’s van Nederlandse bodem. Het merk is gespecialiseerd op het gebied van huishoudelijke apparaten, witgoed en verzorgingsproducten. Ontdek alles over Inventum aircondioners en bekijk onze topkeuzes.

Topkeuzes van Inventum:

Altijd een aangename temperatuur in huis

Met een airco van Inventum zorg je voor een aangenaam klimaat in huis tijdens de hete zomermaanden. De apparaten het Nederlandse merk hebben veel vermogen en zijn geschikt voor ruimtes tot zo’n 105 m2. Dankzij speciale functies, zoals een slaapmodus, zijn Inventum airco’s erg goed te gebruiken in slaapkamers.

Inventum airco

De airco’s van Inventum

Zoals bij de beste mobiele airco’s wel het geval is, ben je met een Inventum mobiele airco niet in staat om ruimtes duurzaam te verwarmen. Dit houdt in dat de airconditoners van Inventum enkel in de zomermaanden van toegevoegde waarde zijn. Kijken we naar de kwaliteit, de prijs en het design van de producten van Inventum, dan ben je gegarandeerd van mooie en degelijke producten. 

Inventum airco kopen?

Ben je van plan een mobiele airco aan te schaffen? Dan haal je met een Inventum mobiele airco een goed product in huis om je in de zomermaanden van verkoeling te voorzien. Wil je een airco ook kunnen gebruiken om te verwarmen in de winterperiode? Dan is een Inventum airco niet wat je zoekt.

Bekijk de airconditioning van andere merken:

Verkrijgbaar bij:

expert.nl (€336,00)
blokker.nl (€519,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt: 17/04/2024 - 06:19
Foto van auteur

Geschreven door

Devin Poorterman

Devin is ervaringsdeskundige en oprichter van Aircowijs.nl. Hij verdiept zich al jarenlang in airconditioning apparaten, zoals mobiele airco's, luchtkoelers en ventilators. Wat begon met een persoonlijke interesse in het creëren van een comfortabele leefomgeving, is uitgegroeid tot een ware missie om mensen te helpen het juiste product voor een prettig binnenklimaat te vinden. Via Aircowijs.nl deelt hij zijn kennis en ervaring, zodat jij tijdens je zoektocht naar een airco de juiste aankoopbeslissing neemt.