Qlima airco

Qlima airconditioning

Het merk Qlima is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en staat voor expertise, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een totaalconcept voor het beheersen van het klimaat in huis, biedt het merk airconditioners aan van topkwaliteit. Lees meer over het merk en bekijk de topkeuzes van dit moment.

Topkeuze airco’s van Qlima:

De binnentemperatuur regelen met Qlima airconditioning

Met de airco’s van Qlima zorg je te allen tijde voor een aangename temperatuur in huis. Ook als het buiten enorm heet is. Via een afstandsbediening of de app op je telefoon heb je altijd de controle over het binnenklimaat in jouw woning. Dankzij handige functies zoals een timer en meerdere snelheden zijn Qlima airco’s erg goed geschikt voor in de slaapkamer en om duurzaam met het verbruik om te gaan.

Qlima airconditioning

Het aanbod van Qlima

Qlima heeft een erg uitgebreid assortiment airconditoners variërend van vaste split airco’s tot verplaatsbare airco’s op wielen. De mobiele airco’s van Qlima zijn erg krachtig en beschikken over genoeg koelvermogen om grote ruimtes te verkoelen of te verwarmen. 

De voor- en nadelen van Eurom airco’s

Een groot voordeel van Qlima ten opzichte van andere airco merken, is dat Qlima echt gespecialiseerd is op het gebied van klimaatbeheersing. Hierdoor ligt de volledige focus van het merk op het doorontwikkelen van hun airco’s op het gebied van techniek, maar ook design.

Qlima airco’s: een goede koop?

Zoek je een compacte airco met veel vermogen die je zowel in de woonkamer als slaapkamer kunt inzetten? Dan krijg je van een Qlima mobiele airco geen spijt. 

Ontdek andere airco merken:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€355,16)
expert.nl (€449,00)
mediamarkt.nl (€449,99)
Laatst bijgewerkt: 07/02/2023 - 03:13