Beste mobiele airco met verwarming

verkoelen én verwarmen

Er is steeds meer vraag naar manieren om duurzaam te verwarmen. Een mobiele airco met verwarmingsfunctie maakt dit mogelijk. Met dit apparaat zit je er tijdens de zomer koeltjes bij en houd je in de winter je energierekening laag. Ontdek de beste mobiele airco's met verwarming hieronder!

Beste keuzes voor koelen én verwarmen

fundamentals/javascript/best-practices Created with Sketch. Topkeuze airco met verwarming
Carrier airco

Carrier 51QPD012N7S

Specificaties:

Energielabel: A Vermogen: 12.000 BTU Geluidsniveau: 64 dB Verwarmingsfunctie

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€639,00)
fundamentals/javascript/best-practices Created with Sketch. Topkeuze airco met verwarming
airco met verwarming

Aironex 12000BTU

Specificaties:

Energielabel: A Vermogen: 12.000 BTU Geluidsniveau: 56 dB Verwarmingsfunctie

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€579,00)

Beste mobiele airco met verwarming

Beste mobiele airco met verwarming
Carrier 51QPD012N7S
Met verwarmingsfunctie

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€639,00)
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 03:10

Als je op zoek bent naar een mobiele airco waar je ook mee kunt verwarmen dan is de Carrier 51QPD012N7S een uitstekende keuze. Dit apparaat is door ons verkozen tot beste mobiele airco met verwarming, omdat het apparaat in staat is zeer krachtig te verkoelen en te verwarmen. Dat betekent dat je van deze mobiele airco het hele jaar door profijt hebt. In de zomer geniet je van een fijne verkoeling en in de winter verwarm je duurzaam, met energiebesparing als resultaat.

Veelgestelde vragen over mobiele airco’s met verwarming

Verwarmen met een airco is bijna altijd goedkoper dan met een CV-ketel. Vooral als de gasprijzen hoog zijn. Hoeveel goedkoper verwarmen met een airco is, is afhankelijk van de actuele energieprijzen.

Kooptips voor een mobiele airco met verwarmingsfunctie

Niet alle mobiele airco’s beschikken over een verwarmingsfunctie óf hebben genoeg vermogen een ruimte te verwarmen. We zetten een aantal tips op een rij om de beste mobiele airco voor verwarmen te vinden:

  • Kijk altijd goed na of de mobiele airco over een verwarmingsfunctie beschikt
  • Check het verwarmvermogen: is deze krachtig genoeg om jouw woning te verwarmen?
  • Let op het energieverbruik, en dan specifiek tijdens verwarmen.

Met het volgen van bovenstaande tips weet je zeker dat je de beste mobiele airco met verwarming in huis haalt waarmee je zowel verkoelt als verwarmt!

Koelen en verwarmen met je mobiele airco

Mobiele airco’s die zowel verkoelen als verwarmen, zijn vaak duurder dan mobiele airco’s die enkel verkoelen. Ga vooraf aan je aankoop dus goed na voor welke doeleinden je een mobiele airco wenst te gebruiken. Is dit enkel voor een aangename temperatuur in de warme zomermaanden? Neem dan een kijkje tussen de volledige lijst beste mobiele airco’s van dit moment en kies een airco die binnen je budget past.

Foto van auteur

Geschreven door

Devin Poorterman

Devin is ervaringsdeskundige en oprichter van Aircowijs.nl. Hij verdiept zich al jarenlang in airconditioning apparaten, zoals mobiele airco's, luchtkoelers en ventilators. Wat begon met een persoonlijke interesse in het creëren van een comfortabele leefomgeving, is uitgegroeid tot een ware missie om mensen te helpen het juiste product voor een prettig binnenklimaat te vinden. Via Aircowijs.nl deelt hij zijn kennis en ervaring, zodat jij tijdens je zoektocht naar een airco de juiste aankoopbeslissing neemt.